Hallo wereld !

#connectgiveshare ~ Hoort zegt het voort !

Het idee voor deze site bestaat al sinds 2018. Zie screenshot:

Het duurde maarliefst 6 jaar dus, voordat het ook gerealiseerd kon worden.

Op 7 mei 2024 hebben we deze site (her)opgericht, zoals dat je ‘m nu kent.

EnjoySharing.info v2024

Slechts 72 uur verder (slapen en eten inbegrepen) komt Ernst met deze Preview:

Het is nu 11 mei en het logo, de vergelijkingsmatrix, ‘t blog, en 80% v/d backend content is ook al af !!

Wanneer dat te realiseren is binnen een werkweek?

Mocht je nu denken:

Wat staat er dan wel niet op de planning voor de rest het jaar?!

Precies!

Marketing Plan voor 2024

EnjoySharing.info mag dan weliswaar een ‘spontaan projectje’ zijn. Het vervult een hele duidelijke brugfunctie tussen meerdere andere microhub sites binnen het TELL-A-FEW ecosysteem.

Gebasseerd op een Premium WordPress Thema

Iedere site binnen het netwerk is gebasseerd op hetzelfde thema. Het al benoemde: TELL–A-FEW

>>> plaatje invoegen <<<

Wat is CI/CD ?!

Een manier van werken binnen het DevOps vakgebied. CI/CD staat voor “Continous Integration Continous Development”. Stel je het voor als een pijplijn waar je een onbeperkte hoeveelheid ideeen in kan stoppen, en deze op ‘magische’ wijze t.z.t. gerealiseerd worden.

Het houdt niet op … niet vandaag.

Wat is API ?

Je ziet al een hele opsommig staan in de eerder gedeelde screenshot: Apies kijken. 😉

API staat voor ‘Advanced Programming interface’. In minder technische termen kan je dat visualiseren als 2 blokjes, of beter nog 2 personen. De ene persoon komt uit China, de ander is een chinees die woont in Nederland; dan is er geen probleem! Dan spreken ze dezelfde taal. Wanneer je als doorsnee Nederlander het Mandarijns echter niet beheerst, en je moet via WeChat een gesprek voeren waarom je 3D printer bestelt in Hong Kong nog niet verzonden is? Dan krijg je een interessant gesprek. Een automatische vertaal service als Google translate is in feite ook een API. Het verbind 2 losse entiteiten d.m.v. een interface.

Automagiseren (zoals Ernst dat noemt)

En met een programmeertaal als PHP kan je die informatie zonder problemen uitwisselen. 1x moeite doen om iets goed te koppelen, en automatisering doet zijn werkje.

Major & Minor Versiebeheer

De screenshot is van 22 april 2024. Wat je kan herleiden aan de hand de versie. Major slaat op versie 1. Het is een fork van bestaand premium thema ooit gekocht voor $597 ~ in 2016. En wordt dikwijls dagelijks verbeterd “240422” is de Engelse weergave voor de datum: 22-04-24.

In de afgelopen <datediff> dagen. Zijspoortje: dat is geen typefout. Wanneer ik <> zou vervangen door brackets (je weet wel die 2 toetsen op je toetsenbord naast de letter P), dan is dat een zgn. WordPress shortcode. Daarmee kan je aangepaste functionaliteit aanroepen. Van een plugin derden of van eigen code binnen de functions.php van een thema. Zodat — in dit geval — iedere keer auomatisch het verschil in dagen tussen vandaag en 22 april 2024 zichtbaar gemaakt kan worden. Zonder iedere dag het bericht bij te werken ;-).

Ongelimiteerd premium plugins downloaden?

Het bouwen van eco-systeem HUB platformen als EnjoySharing.info heeft Ernst wat meer gekost dan 10 jaar van zijn leven. Niet alleen tijd, maar ook enorm veel geld.

Zoals wellicht bekend kan je weliswaar ongelimiteerd plugins downloaden vanuit WordPress.

Maarrr de echte goede versies kosten geld. Heb je dat nodig in de praktijk? Niet altijd voor een blog, wel bij het bouwen eLearning omgevingen. Neem b.v.het populaire LearnDash als voorbeeld. Dat kost $199 per jaar.

Niet bij Ernst’s zijn www.WPkluis.NL projectje. Hij heeft de kluis al gekraakt, zodat jij kan meeliften op dat hij groot ingekocht heeft voor een kleinere prijs.

De bedachtzame Nederlander vraagt zich nu af:

Is dat wel legaal?

Jazeker! Heb je de kleine letters weleens gelezen wat de GPLv2 GNU licentie van WordPress inhoudt? Onder welke voorwaarden iedere plugin op WordPress gratis kan worden gedistribueerd? Wist ik ook niet tot 2021 hoor!

Vertalingen

Maar in 2015 was het gros van de plugins niet verkrijgbaar in het Nederlands. Dat karweitje moest eerst geklaard worden. Zie ook mijn https://profiles.wordpress.org/rhyker2u/ profiel.

En nu?

Maar ik heb nogsteeds geen bedrijf ! En dat bevalt me wel prima eigenlijk. Geen druk en overhead van administratie. Dus hoe ga ik dan betalingen innen? Niet met iDeal of SEPA. Maar met crypto? Zou kunnen.

In februari komt ik opnieuw in contact met Arian & Rhode, blijkt pas op 7 mei 2020 — na het bijwonen van een Zoom presentatie — hoe gaaf en grootchalig Connect United echt is — en zit je op deze website te lezen wat EnjoySharing daar precies voor een rol gaat vervullen. Sorry raakt even afgeleid. Haha.

Maar er waren al langer plannen om CGS opnieuw leven in te blazen als onderdeel van Options4ALL.

ConnectGiveShare.com na tien jaar opnieuw de gateway tot Europa !

Netals in 2024 samen met Arian en Rhode.

Ik zie nu namelijk alsnog een rol weggelegd voor zowel Options4ALL. Wat ik met Arian leidde van 2013-2016. En ik was O4A (zoals het intern heet) al aan het opvullen gedurende 2023. Zie screenshot:

>> SCREENSHOT invoegen <<

En dan vervult de EasySharing.info dankzij de Gutenberg WP editor de roll die https://nl.woocare.io/woocare-v3-0-project-details/vervulde omstreeks 2020-2022. Namelijk het vastleggen van de reis hoe jij ook kan doen wat mij doen, mocht je dat willen 😉 Leren door te doen !!

>> EWE baenner <<

.. met Nieuwe Business partners & Partnerships

Groei gereedschap i.s.m. o.a. EKPC

Vanwege gezondheidsreden moest ik (Ernst) gedurende 2019-2022 een stapje terug doen van alles online. Nee geen burn-out haha. Of nouja, eigenlijk mijn hele leven al: iedere 2 tot 4 weken. Dus dat is geen ‘echte’ burn-out dan, toch? Maar wat dan wel? Lang verhaal kort te maken: in 2020 (voor dat Covid begon) officieel gediagnositeerd volgens DSM met een Bipolaire aandoening. Ik verander echter niet iedere 6-9 maand in een ‘gekkie’ zoals bekende Kanye West dat doet. Ik ben meer van het type 2 netals Jean-Claud van Damme (hij is officieel gediagnosticeerd in 2023). Het heeft dus niet alleen nadelen.

Tot eind 2023 heb ikm serieus waar, altijd gedacht, dat ik wat ik had, ieder andere ‘nerd’ ook wel kon. JA iemand kan wel hoog in de energie zitten, maar bipolaire hypomanie is echt wat anders blijkt. En ergens op het spectrum liggen als neurodivergente nerd is ook niet altijd fijn communiceren qua ontvangen van mijn boodschap. Als met mijn herbreeuwse helpert (ik zal geen namen noemen) ook niet gelukt is? Ja … *beduust kijk doe* dan wordt het tijd voor verandering(en).

Niet langer mezelf dwarsbomen: OnsPlanB.NL

Dus voor 2024 wordt mijn nieuwe business parner de Nederlandse belastingdienst.

En dat past uitstekend bij mijn doelen. Ik ga namelijk altijd harder voor anderen dan ik dat voor mezelf doe, maar zonder 50/50 constructies met echte personen, ga ik echt dwalen. En ‘natuurlijk’ betaal ik braaf mijn belasting in Nederland.

Mocht je nu denken:

Huh?

Ik heb namelijk een ‘loophole’ ontdekt. Wanneer ik een gift intentie opstel betaalt de belastingdenst voor de komende 5 jaar voor 38% van mijn giften aan TreesForALL.

Vergelijken het met een FTE. Wat staat voor

Resume ..

Business intelligence (BI) automatisering

Al benoemd op WooCare. Alsmede op mijn FaceBook tijdlijn wat Toolbox destijds vond van mijn Zapier voorstel: XX invoeren.

Online procesautomatisering

De rol van Artificial Intelligence (AI) in ESi

Dit hele artikel is geschreven op Ernst’s zijn (ook tien jaar oude): Acer C720P met de laatste versie van Chrome browser. Dat kan officieel niet, omdat de officiele ondersteuning al in 2018 geeindigd is.

Onofficieel kan je daar Gallium Linux opzetten en dat type machtig fijn en supersnel. Sneller dan mijn veel reentere MacBook of Desktop. Speaking off. Dat is ook een project op de roadmap: MacHulpOpAfstand.NL

Antwoord op de ongestelde vraag. We gaan ook gebruik maken van AI. Alleen niet op EnjoySharing.info

Daar zijn andere projecten voor.

Online Agency

Me op

Visie voor 2025

Ernst wat moet ik met al deze informatie?!

HELEMAAL niets!

Het is puur ter indicatie voor deze en gene die afvraagt hoe anders we zijn als TEAM.. Waar zoal aan gewerkt op de achtergrond, hoelang al, en hoeveel nieuwe ideeen er dagelijks bijkomen. hoe we dat precies kunnen realiseren.

Laat mij mijn hoofd maar legen in blogposts en TELL-A-FEW code. Mijn lege hoofd betekent straks namelijk een volle portemonnee voor jou, en iedereen in jouw teams. Zodat je niet alleen 1 of meerdere .nodes kan kopen bij Connect United. Maar Arian misschien straks de CEO wordt van een nieuw CU project genaamd ConnectGiveShare ? Stel je voor dat we dat ook allemaal vast kunnen leggen op de blockchain?

*uberdrewl*

Sorry ik liet me even gaan.

Tot die tijd ga ik weer bezig met BAT attention token integratie in zowel EnjoySharing.info als CGS. Betaald krijgen om informatie als deze tot je te nemen.

Comments are closed.