Click Here to Login

Wat leuk om je te verwelkomen op deze pagina! Namens de persoon die je hier heeft uitgenodigd, willen we je namens Rhodé & Ernst van harte welkom heten van op EnjoySharing.info (afkorting: ESi)

Over ons

rhodeEarnie Rhykerwij zijn een subteam van Connect Give Share (afgekort: CGS). Waar de Nederlandse CGS site het accent heeft liggen op duplicatie in het bouwen van teams van meer dan 6 leden. Ligt onze focus op hoe je eenvoudig (ESi = Easy) de basis van Connect onder de knie krijgt.

ESi werkwijze

Wij gaan je stapje-voor-stapje samen leren, hoe je pijlsnel, kleine effectieve teams opbouwt, in veelvouden van vijf d.m.v. onze supergave teambonussen, op basis van social attraction marketing.

Update 8 mei: We sluiten niet uit dat we de inhoud van de 2 sites nog gaan omdraaien, ookal is dat weer verwarrend voor de Engelstalige / internationale CGS site. Voor nu zit je i.i.g. goed op deze site!

Vooraanmelding

Om optimaal te profiteren van alles wat we te bieden hebben, vragen we van je, dat je een 100% gratis account hieronder aanmaakt. om direct toegang te krijgen tot de ESi backoffice.

Je wordt aangemeld via ESi lid:

  • Stap 1 Hoe heb je ons gevonden?
  • Stap 2 Je gegevens?
  • Stap 3 Krijg direct toegang!

Gratis EnjoySharing.info account registratie

Deze site bestaat pas sinds 7 mei. Maar wordt pijlsnel opgevuld. Kom regelmatig terug!

X
Ga naar de inhoud